https://sites.google.com/site/femmatervuren
Femma Tervuren is een beweging voor dames van alle leeftijden en heeft een waaier van activiteiten. Ben jij creatief? Dan is er onze maandelijkse creaclub waar je in een gezellige sfeer kan breien, haken of ander handwerk maakt. Tijdens de kookdemo ’s leer je verrassend nieuwe gerechten klaarmaken (en proeven!). Regelmatig staan er een geleid bezoek aan een tentoonstelling of een andere culturele uitstap op het programma.
Femma Tervuren heeft ook een groot aanbod aan sportactiviteiten. Wil je aan je conditie werken en tegelijk veel plezier beleven? Dan is er voor jou bodygym op maandagavond, gymtonic op donderdagavond en op dinsdagmorgen onderhoudsgym, telkens voor dames.
De yogalessen (voor dames en heren) zijn een cocktail van meerdere benaderingen van Hatha yoga met veel aandacht voor een correcte ademhaling en voor het ontspannen. Of gaat je keuze naar aquagym op dinsdagavond voor dames en heren. En van april tot september gaan we wekelijks wandelen (Nordic- of gewoon wandelen). Tenslotte zijn er ook zwemlessen voor kinderen vanaf het eerste leerjaar op dinsdag- en vrijdagavond.
Contactgegevens
Jo Rombouts
Duisburgsesteenweg 25
3080 Tervuren
02 767 57 70
jo.rombouts@skynet.be