www.vossemsvoerezonen.be
De Koninklijke Harmonie Vossem’s Voerezonen heeft drie activiteiten. In de eerste plaats zijn we een harmonieorkest, maar daarnaast hebben we ook een toneelvereniging en een reus. De toneelgroep Kunst en Vermaak ligt momenteel tijdelijk stil maar we hopen snel terug te kunnen starten.Ons harmonieorkest telt een 80-tal muzikanten die elke zondag tussen 10 uur en 12.30 uur repeteren in het repetitielokaal ’t Wiel in Vossem. Het repertoire is heel breed en gaat van klassieke tot moderne muziek, van filmmuziek en popmuziek tot marsen. Onze dirigenten Peter Wouters en Steven Rans proberen altijd een gevarieerd programma aan te bieden. Voor elk wat wils!

Jaarlijks werken we toe naar twee grote concerten: het winterconcert dat telkens in het begin van januari plaatsvindt en het lenteconcert dat in mei doorgaat. Daarnaast nemen we deel aan evenementen in onze gemeente. Zo verzorgen we een kioskconcert tijdens de Vossemse dorpsfeesten en houden we een kermissortie waarbij we al marcherend muziek spelen door het dorp. Onze reus, De Vos Der Voerezonen, vergezelt ons hierbij.

Onze harmonie is ook heel fier op haar eigen muziekschool waar een dertigtal beginnende en al meer gevorderde muzikanten worden opgeleid door professioneel geschoolde lesgevers.

Contactgegevens
Rudy Geirnaert
Plintveld 21
3080 Vossem
02/767.24.43
bestuur@vossemsvoerezonen.be