Door het organiseren van sociale, culturele en sportieve activiteiten wil ons trefpunt zorgen dat 55-plussers de kans krijgen om elkaar te leren kennen, contacten te leggen en vriendschappen uit te bouwen. Mensen zijn immers sociale wezens met sociale behoeften. We hebben elkaar nodig. Of nog: onder de mensen komen houdt ons jong!

De ledenbijeenkomsten zijn hiertoe de perfecte gelegenheid. OKRA biedt een brede waaier aan activiteiten. Deze zijn minstens even verscheiden als de groep 55-plussers. Zo proberen we ervoor te zorgen dat iedereen zijn gading kan vinden.
Ons trefpunt organiseert iedere 2 donderdag van de maand van 14 uur tot 18 uur een ontspannings namiddag met kaarten en gezelschapsspelen met koffie en broodjes in de parochiezaal van Moorsel.  Iedere dinsdag en donderdagvoormiddag van 9.30 uur tot 10.30 uur lenigheidsoefeningen en/of seniorenbics in de Steenberg in Moorsel. Verder ook diverse activiteiten zoals bowling, fietsen, gemeenschapsdansen, petanque,  wandelen, busuitstappen …

Contactgegevens
Jean-Paul Moons
A. Asselbergslaan 1
3080 Tervuren
jean.paul.moons@telenet.be

0487 42 01 20