www.tussenin-ranonkel.be
Tuss-enin Ranonkel is een toneelvereniging voor jong en jeugd, en een gevestigde waarde sinds meer dan 30 jaar. Twee keer per jaar kan je ons op de planken terugvinden. Eén keer in november waar de kinderen de splinters van de planken spelen en één keer in maart, waar onze oudere garde het overneemt!
Bij Tuss-enin Ranonkel kan iedereen terecht. Je kruipt eens graag in de huid van iemand anders, een podium is je natuurlijke habitat, je wil graag meedraaien in een leuke groep en ervaren wat echte teamspirit is, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Naast onze talenten op de planken, hebben we ook heel wat talenten achter de schermen: decorbouwers, kledingontwerpers, organisatorische wonderen, licht om u tegen te zeggen, grimeurs die de jongste oud maken en de mooiste lelijk en zoveel meer.
Je vindt Tuss-enin Ranonkel met een bar en gezellig terras op de jaarlijkse Vossemse Feesten, maar je kan ook heel wat van onze acteurs bewonderen op de Halloween-wandeling of op de paashazenwandeling en dit jaar zelfs tijdens de Open Monumenten Dag. Bijkomend organiseren we toneelgerichte activiteiten voor jong en oud in het kader van onze producties.
Contactgegevens
Pol Mutton
secretariaat@tussenin-ranonkel.be